darlyng form & kommunikation fyller 1 år

Jo visst är det så och födelsedagen passerar nu här i veckan som rullar. Jag blickar tillbaka på ett år av kreativa möten och samtal som resulterat i många roliga och utmanande uppdrag. I darlyng ryms mycket. Art direction, grafisk kommunikation inom web och print är en stor del, men också formgivning inom flera områden. Konsten är återkommande men utställningar har fått bero det senaste året, för att darlyng ska få blomma ut. Se nedan bland inläggen, vad som bl. a hunnits med under året.

darlyng fyller 1 år och det ska firas med en tävling. Eftersom penslarna fått vila upp sig under året, är det nu hög tid. Du har nu chansen att vinna en av mina akryltavlor you are 20x20x3 cm, värdet är 1.025 kr.

 • Skriv en kommentar här i bloggen, med en kort motivation om i vilket rum du tror tavlan skulle passa bäst hemma hos dig.
 • Gilla darlyng form på Facebook och jag blir glad om du också delar.
 • Tävlingen håller på en vecka.

Lycka till!

Skärmavbild 2013-09-04 kl. 15.40.58 Skärmavbild 2013-09-04 kl. 15.41.19 Skärmavbild 2013-09-04 kl. 15.41.36

 

Nyfiken på darlyng form & kommunikation? Ring 0734-448631 eller maila elisabeth@darlyng.se

Vill du se mer konst och färgglad inspiration, gå in på elisabethlyngbosundell.blogspot.com

Hälsningar Elisabeth Lyngbo Sundell

 

 

23 thoughts on “darlyng form & kommunikation fyller 1 år

 1. Din fantastika tavla skulle ge mitt sovrum en härlig färgkick, tänk att få vakna till den varje morgon och påminnas om vem jag är.
  Helt underbart!

 2. Din vackra tavla skulle få pryda en vägg i mitt vardagsrum, de gapar tomt på konst förutom tre inramade kort som du målat!

 3. Denna underbara färgklick kommer att stå framför mig varje morgon i köket. Den kommer att påminna mig om en tuff, modig tjej som vågade starta eget för ett år sedan. Den kommer också att ge mig styrka varje dag innan jag ger mig ut på dagliga prövningar. Men den största glädjen är att jag har fått dela tid, glädje och sorg med denna inspirerande kvinna.

 4. Varför bara låta andra rum vara vackra… Jag vill hänga din ljuvliga tavla på toaletten! Den skulle vara en härliga färgklick bland allt trist kakel och beige handdukar. Love it!

 5. Den skulle passa fint i huset vi ska bygga förhoppningsvis under nästa år. Huset blir pyttelitet så det blir kök, matplats och vardagsrum allt-i-ett. Där skulle den sitta nära matbordet. Fina färger som ger glädje vid måltiden tänker jag :)

 6. Uppe på övervåningen hos min dotter där det behövs en färgklick på hennes kala väggar! Hade varit perfekt!

 7. I vilket rum skulle den inte passa ? Dina tavlor är så härliga, blir så glad när man ser dem. Vilken kreativitet!

 8. Den skulle få en hedersplats på hyllan i vår trappa där man ser den tydligt och går förbi den flera gånger varje dag! :) Den skulle fylla mig med kraft och inspiration!

 9. Jag vill ha den på mitt nya kontor för där finns ingenting och får bli inspirationen och påminna mig om vilken lycka att få möjligheten att pröva nya vingar och att vi vågade ta steget!
  Min rubrik på tavlan blir således:Go for it, you have nothing to loose!!!
  Kram

 10. Grattis på 1-årsdagen! Grattis också till att du inte hunnit måla – du har m a o haft bra att göra i nya egna firman

 11. Tänker alltid på mina systrar när jag ser Din härliga tavla “Systrarna Karlsson” som hänger i min hall. “You are” skulle få sin plats ovanför denna tavla och få mig att tänka på en annan kär medlem av familjen! Färgerna och mina egna tankar om tavlorna gör mig glad och är det första jag ser när jag kommer hem!

 12. Grattis till ett år & hoppas det blir många fler! Jag älskar dina tavlor. OM jag skulle vinna så skulle jag sätta den i vårt sovrum på min tavelvägg som är under uppbyggnad (just nu tre tomma ramar). Håller på att sakta men säkert få in mer FÄRG i vårt hem, så denna vackra tavla skulle verkligen passa in.

 13. Hallen hos oss är precis nyrenoverad, det är ljust fräscht, men någonting fattas. Denna tavla skulle verkligen bli ett färgsprakande blickfång. Tavlan är fantastiskt fin!

 14. Denna positiva tavla skulle passa både i mitt sovrum och tonårsdotterns… känns som om man kan “hämta energi” i detta underbara konstverk.
  Hoppas att det blir vi som får “slåss om den” :-)

 15. Denna underbara tavla skulle sitta som en smäck på väggen i vårt nya “balkongrum” som renoveras i dagarna, där vi ska sitta och bara vara, njuta och göra ingenting…tillsammans! och komma ihåg att ge varandra komplimanger som börjar med “you are…” ;)

 16. Tavlan skulle göra sig mycket bra i vårt vardagsrum då den ger massor med härlig färg till våra vita väggar. Grattis till 1-års jubiléet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>